Wie zijn wij

GRILLGUARDO®, een uniek verhaal

We zijn een jong bedrijf uit Gent en bovenal stuk voor stuk gepassioneerde BBQ-liefhebbers.

We willen met onze innovatieve producten bbq-liefhebbers over gans de wereld bereiken om hun barbecue-momenten nog onvergetelijker te maken.

Daarom willen we voor zoveel mogelijk bbq-types van verschillende merken onze roosters maken in alle beschikbare vormen, zowel rond als rechthoekig, zodat iedereen van onze unieke oplossingen kan genieten.

Dag in dag uit blijven we producten ontwikkelen waarbij innovatie en gebruiksvriendelijkheid centraal staan en die met een minimum aan inspanning en een maximum aan plezier van elke BBQ een feestje maken.

WAAROM DOEN WE HET

Als enorme bbq-liefhebber kampte ik net als iedereen al heel mijn leven met dezelfde grote ergernis, namelijk die vuile grill na elke barbecue.

Daarnaast had ik nooit stilgestaan bij de gevolgen die vuile bbq-roosters hebben op onze gezondheid.

Het was pas toen ik een lezing had bijgewoond van een bekende toxicoloog die wees op de vrijgave van kankerverwekkende stoffen die vrijkomen bij de verbranding van aangekoekte etensresten op een vuil bbq-rooster dat ik me bewust ben geworden van het belang van een proper rooster.

De realiteit is dat er maar weinig oplossingen bestaan die ervoor zorgen dat je rooster terug volledig proper is en de meesten daarvan zijn duur, chemisch en slecht voor de gezondheid en het milieu.

Persoonlijk ben ik in het verleden en jammer genoeg vaak geconfronteerd geweest met kanker. Ik heb veel mensen die me enorm dierbaar waren verloren aan deze ziekte.

Het is altijd mijn overtuiging geweest dat ik op de één of andere manier toch mijn steentje zou kunnen bijdragen om mensen bewuster te maken van de gevaren van een vuil rooster.

De enige manier om ervoor te zorgen dat mensen hun rooster goed reinigen, los van het gegeven dat ze zich bewust zijn van de kankerverwekkende stoffen die vrijkomen, is om het zo makkelijk mogelijk te maken.

De enige manier om zaken grondig te kunnen reinigen is door onderdompeling

Zo is gans het idee van een opvouwbaar rooster in een reinigingsbox ontstaan omdat het plaatsbesparend is en ook makkelijk op te bergen.

Het leuke aan ons product is dat het alles combineert, makkelijk en veilig in gebruik, geen aangekoekte etensresten meer, een superkrachtige, 100% natuurlijke reiniger en dus goed voor mens en milieu.

Nu bijna 3 jaar verder, na een intense periode van ontwikkelen, van plan naar de werkbank en terug, na nieuwe inzichten en constante verbeteringen kunnen we met enige trots ons product voorstellen.

We zullen ook nooit vergeten waarom we het doen en daarom doneren we bij elke verkochte set en elke pot BBQ Grill Cleaner aan Kom op tegen kanker.

We doen het niet omdat het mooi staat op papier, we doen het met hart en ziel.