Gratis verzending binnen 1 werkdag vanaf 50 €

Gratis verzending vanaf 50€

Onze artikelen worden verzonden via onze partner dpd en worden voorzien van een unieke tracking-code, die u ontvangt per mail waardoor u steeds de actuele status van uw zending kan controleren.

U kan bij uw bestelling ervoor kiezen om onze producten bij u thuis te laten leveren of in een dpd pickup parcelshop bij u in de buurt.

De leveringen vinden steeds plaats van maandag tot vrijdag tijdens de gewone kantooruren. Leveringen in het weekend en op feestdagen zijn niet mogelijk.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt bij ons binnen de 24u verwerkt. Al onze artikelen die op voorraad zijn worden binnen de 24 uur verzonden.

Je bestelling wordt normaal gesproken door onze bezorgdienst dpd binnen de 1 tot 3 werkdagen geleverd. Door de grote drukte in ons magazijn en bij de bezorgdiensten, kan de levertijd mogelijks wel langer oplopen.

Bij grillguardo doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren. Mocht er op één van onze producten een vertraging op de levertijd zitten, dan wordt dit steeds aangegeven op onze productpagina.

Wat moet ik doen wanneer ik vragen heb over mijn bestelling?

Onze dienst naverkoop staat steeds voor je klaar.

Maandag t/m vrijdag van 9u – 12u en van 13u – 18u
Zaterdag: 10u – 17u

Telefoon: +32 09 430 09 90
Mail: hello@grillguardo.com

Wat zijn de verzendkosten?

Bij grillguardo is de verzending vanaf 50€ gratis.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Bij grillguardo streven we steeds naar maximale klantentevredenheid, maar misschien ben je toch niet voor 100% tevreden met je aankoop.

Wij bieden je een 60 dagen geld-terug-garantie aan op een niet-gebruikt product. Neem binnen de 60 dagen contact met ons via telefoon of per mail en we helpen je graag verder bij het retourneren en de terugbetaling van je bestelling.

Voor meer info, lees hier alles over ons retourbeleid en hoe het praktisch in zijn werk gaat.