Betalingsmogelijkheden

Grillguardo biedt verschillende betalingsmethodes aan. Heel de betalingsprocedure is versleuteld en veilig.

Kredietkaarten

In geval van betaling met kredietkaart wordt de rekening van de klant gedebiteerd op de dag van de boeking. Wij aanvaarden Visa en MasterCard (Eurocard). Vul op het einde van de bestelprocedure het kaartnummer en de vervaldatum op de voorkant van uw kredietkaart en het controlenummer op de achterkant van uw kredietkaart in. Het controlenummer bestaat slechts uit de laatste drie cijfers van het nummer op het vak voor de handtekening op uw kredietkaart. Uw kredietkaartinformatie zal niet door ons opgeslagen worden.

Bancontact/Mister Cash

U kan betalen met de Bancontact-app of met uw bancontactkaart.

KBC/CBC-Betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van KBC en CBC. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

PayPal

PayPal is een zeer veilige betalingsmethode, waarin PayPal optreedt als beheerder, dat toestaat aan de klant om reeds betaalde gelden terug te eisen in geval van onregelmatigheden met de verkoper en dat het kredietrisico van de verkoper minimaliseert. Indien u nog geen PayPal account heeft, kan u gratis inschrijven via www.paypal.com.

Belfius Pay Button

Met de Belfius Pay Button voorziet Belfius haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en zo kunnen bestellingen direct verwerkt worden wanneer de betaling voldaan is.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Klarna: Achteraf betalen

‘Achteraf betalen’ geeft klanten uit België, Finland en Nederland 30 dagen om de factuur te betalen nadat hun bestelling is afgeleverd. Voor klanten uit Duitsland en Oostenrijk geldt een betaaltermijn van 14 dagen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de klant via Klarna de factuur. De daadwerkelijke betaling regelen de klant en Klarna onderling.

Afspraken over uitgestelde betaling maakt de klant rechtstreeks met Klarna. Klarna garandeert uitbetaling aan de verkoper. Hiermee geef je je de klant alle vrijheid.

De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van de locatie van je klant. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen. In de praktijk betekent dit dat de ene optie voor de ene klant wel zichtbaar zal zijn, en voor de andere niet. ‘Achteraf Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Finland.

iDEAL

In de checkout kiezen klanten voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en moeten ze inloggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt de klant teruggestuurd naar de webshop.