Grillguardo is een Gents bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve producten voor de BBQ-liefhebber.

Zonet hebben we de allereerste zelfreinigende, opvouwbare en opdeelbare BBQ-grillroosters ter wereld gelanceerd, meteen een schot in de roos.

Daarnaast willen we voor zoveel mogelijk types BBQ onze zelfreinigende roosters verder ontwikkelen in alle beschikbare vormen, afmetingen en voor verschillende merken, zodat iedereen van onze unieke oplossingen kan genieten.

En we blijven niet stilzitten. We zijn volop nieuwe producten aan het ontwikkelen waaronder een volledig nieuw type barbecue (zowel met houtskool als op gas), een tafel-bbq, … nieuwe producten die zonder twijfel een kleine revolutie zullen teweeg brengen in BBQ-land en waarbij innovatie en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

We hebben onze start niet gemist en om onze groei mee te ondersteunen zijn we op zoek naar enthousiaste partners en pioniers die mee hun schouders willen zetten onder onze producten om er samen een succesverhaal van te maken.

Heb je leuke ideeën en/of zin om mee aan de basis te liggen van een nieuwe BBQ-revolutie?

Twijfel niet en contacteer mij zeker op 0471 95 12 48 of hello@grillguardo.com en dan spreken we af om samen de mogelijkheden te bekijken.

Ik kijk er alvast naar uit om elkaar te ontmoeten.

Tom