Zin om mee aan de basis te liggen van een boeiende bbq-revolutie?

We zijn een jong bedrijf uit Gent en bovenal stuk voor stuk gepassioneerde bbq-liefhebbers.

We willen met onze innovatieve producten bbq-liefhebbers over gans de wereld bereiken om hun barbecue-momenten nog onvergetelijker te maken.

Daarom willen we voor zoveel mogelijk bbq-types van verschillende merken onze roosters maken in alle beschikbare afmetingen en vormen, zowel rond als rechthoekig, zodat iedereen van onze unieke oplossingen kan genieten.

Zonet hebben we het allereerste opvouwbare, zelfreinigende, bbq-rooster ter wereld gelanceerd, meteen een schot in de roos.

En we blijven niet stilzitten. Dag in dag uit blijven we nieuwe producten ontwikkelen die zonder twijfel veranderingen zullen teweeg brengen in BBQ-land en waarbij  gebruiksvriendelijkheid, gezondheid, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

En vooral producten die met een minimum aan inspanning en een maximum aan plezier van elke BBQ een feestje maken.

We hebben onze start niet gemist en om onze groei mee te ondersteunen zijn we op zoek naar enthousiaste partners en pioniers die mee hun schouders willen zetten onder onze producten om er samen een succesverhaal van te maken.

Heb je leuke ideeën en/of zin om mee aan de basis te liggen van een boeiende bbq-revolutie?

Contacteer ons dan zeker op 09 430 09 90 of tom@grillguardo.com en dan spreken we zeker af om samen de mogelijkheden te bekijken.

We kijken er alvast naar uit om elkaar te ontmoeten.

Tom & Philippe