Om beroep te kunnen doen op het herroepingsrecht is het belangrijk dat u ons tijdig op de hoogte brengt door een ondubbelzinnige verklaring van uw intentie om deze overeenkomst te herroepen. Dit kan per brief of via mail (Grillguardo, Franklin Rooseveltlaan 349 bus 3, 9000 Gent. E-mail: hello@grillguardo.com) U kan hiervoor het model-herroepingsformulier gebruiken: PDF economie.fgov.be, maar dit is niet verplicht.

Nadat u het formulier heeft ingevuld en aan ons bezorgd heeft binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen, bezorgen wij u een retourlabel, waarmee u het product (of producten) gratis terug kan sturen. Verpak het product steeds goed in zijn originele verpakking. Producten die reeds zijn gebruikt of niet in de originele verpakking zitten komen niet in aanmerking voor retour en zullen dus ook niet terugbetaald worden.

Op het moment dat we de producten in goede staat ontvangen hebben, zullen wij de door u betaalde aankoopprijs en indien van toepassing ook de kosten van de terugzending, terugbetalen. Dit bedrag zal uiterlijk binnen de 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst aan u worden terugbetaald op dezelfde wijze als u de bestelling heeft betaald.

Mocht u nog vragen hebben kan u steeds contact opnemen met onze dienst naverkoop, zij helpen u graag verder:

Maandag t/m vrijdag van 9u – 12u en van 13u – 17u
Telefoon: 09 430 09 90
Mail: hello@grillguardo.com

Pakketten dienen steeds te worden teruggestuurd naar:

Grillguardo
Franklin Rooseveltlaan 349 Bus 3
9000 Gent
België

Voor meer info, lees hier alles over ons retourbeleid en hoe het praktisch in zijn werk gaat.